Logo
Reklama

10 dôležitých pravidiel, ktoré treba dodržať pri sušení OVOCIA

Jedno jablko sa hmotnosťou rovná štyrom sušeným, rovnako je to i s hruškami, slivkami a hrozienkami.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

V minulosti sa najčastejšie sušili slivky a hrušky, no stretnúť ste sa mohli aj s jablkami, marhuľami, čerešňami, hroznom, so šípkami, zriedkavejšie s višňami, broskyňami a oskorušami. Viete, ktoré zásady by ste mali dodržať, aby takto spracované plody dlho vydržali?

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás