Logo
Reklama

Aj vy nadávate, keď zavárate CVIKLU? Spoznajte praktické rady na NEZAPLATENIE

Surovú repu umyte, olúpte, nastrúhajte nahrubo.

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Červená repa má až neuveriteľne širokú škálu kulinárskeho využitia, a to ako v studenej, tak aj v teplej kuchyni. Niekedy je však práca s ňou náročná, nehovoriac o neporiadku, ktorý si pri varení a lúpaní spôsobíme.

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka časopisu Záhradkár, záhradníčka a milovníčka zvierat v jednej osobe. Prírodu, ako majstrovské Božie dielo najradšej poznávam všetkými zmyslami. Očami obdivujem nekonečnú paletu farieb, ušami vnímam usilovné opeľovače, cez nos prúdia originálne vône kvetov a na jazyku sa rozplýva sladká chuť ovocia. Od malička som mala k záhradkárčeniu blízko a vďaka mojim starým rodičom som spoznala, aká dôležitá je láska k vlastnej pôde.
Výber pre vás