Ako pracovať s cviklou v kuchyni?

1. Opláchnite repu pod tečúcou vodou a vydrhnite ju, aby ste odstránili všetky nečistoty a zvyšky hliny. Použite čistú hubku s drsným vláknom.
3.9. 11:00 Červená repa má až neuveriteľne širokú škálu kulinárskeho využitia, a to ako v studenej, tak aj v teplej kuchyni. Niekedy je však práca s ňou náročná, nehovoriac o neporiadku, ktorý si pri varení a lúpaní spôsobíme.
1. Opláchnite repu pod tečúcou vodou a vydrhnite ju, aby ste odstránili všetky nečistoty a zvyšky hliny. Použite čistú hubku s drsným vláknom.
3.9. 11:00 Červená repa má až neuveriteľne širokú škálu kulinárskeho využitia, a to ako v studenej, tak aj v teplej kuchyni. Niekedy je však práca s ňou náročná, nehovoriac o neporiadku, ktorý si pri varení a lúpaní spôsobíme.
1. Opláchnite repu pod tečúcou vodou a vydrhnite ju, aby ste odstránili všetky nečistoty a zvyšky hliny. Použite čistú hubku s drsným vláknom.
Záhradné inšpirácie od našich čitateľov Pozrite si ďalšie fotky čitateľov
Záhradné inšpirácie od našich čitateľov Pozrite si ďalšie fotky čitateľov