Logo
Reklama

Kyslé uhorky zjete, ale nálev VYLEJETE? 10 prekvapivých tipov, ako ho využiť

Uhorkový nálev má svoju typickú vôňu aj chuť. Niekto ho dvakrát nemusí, ale sú aj takí, ktorí ho vypijú s radosťou.

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Nakladané uhorky sú jednou z najobľúbenejších zeleninových príloh. Nezaobídu sa bez nich chlebíčky, jednohubky, ale ani zemiakový šalát. Kyslý nálev, naopak, nie je práve vyhlásenou pochúťkou. Lenže, keď sa nájde správny využitie, môže to fungovať.

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka časopisu Záhradkár, záhradníčka a milovníčka zvierat v jednej osobe. Prírodu, ako majstrovské Božie dielo najradšej poznávam všetkými zmyslami. Očami obdivujem nekonečnú paletu farieb, ušami vnímam usilovné opeľovače, cez nos prúdia originálne vône kvetov a na jazyku sa rozplýva sladká chuť ovocia. Od malička som mala k záhradkárčeniu blízko a vďaka mojim starým rodičom som spoznala, aká dôležitá je láska k vlastnej pôde.
Výber pre vás