Logo
Reklama

Nedarí sa vám upiecť domáca ŠTRÚDĽA alebo ZÁVIN? 5 overených rád, s ktorými to určite zvládnete

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Štrúdľu či jablkový závin milujú dospelí aj deti. Dávame si ich na raňajky, k popoludňajšej káve aj len tak na chuť. Jablková štrúdľa je skrátka našou tradičnou sladkou pochúťkou, na ktorej si pochutnávajú už celé generácie. Napriek tomu sa ale pri jej príprave dá veľa vecí pokaziť.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás