Logo
Reklama

Pečený slivkový lekvár vás vráti v čase späť do detstva. Ani cukor netreba pridávať!

Využite úrodu sliviek.Chuť pečeného džemu rozhodne stojí za námahu.

Zdroj: shutterstock.com

Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Príprava slivkového lekváru na sporáku je až príliš prácna a pomalá. Ale ak pripravíte lekvár pečený, to je fakt bomba!

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás