Logo
Reklama

Priniesli ste si zo samozberu BROSKYNE? Sladkú ovocnú chuť skombinujte s ČILI

Väčšina kôstkovín, ako sú marhule či broskyne, sa zberá, keď dosiahnu vrchol svojich chuťových vlastností, prípadne 2 až 3 dni predtým.

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Už ste skúšali pripraviť doma čatní? Pikantnej chuti sa báť nemusíte, papričky pridávajte podľa vlastnej chuti, navyše sladkosť ovocia zjemní celkovú ostrosť.

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka časopisu Záhradkár, záhradníčka a milovníčka zvierat v jednej osobe. Prírodu, ako majstrovské Božie dielo najradšej poznávam všetkými zmyslami. Očami obdivujem nekonečnú paletu farieb, ušami vnímam usilovné opeľovače, cez nos prúdia originálne vône kvetov a na jazyku sa rozplýva sladká chuť ovocia. Od malička som mala k záhradkárčeniu blízko a vďaka mojim starým rodičom som spoznala, aká dôležitá je láska k vlastnej pôde.
Výber pre vás