Logo
Reklama

Chcete, aby mal váš džem peknú FARBU? 11 rád, ktoré treba dodržať pri VARENÍ

Čím menšie sú kúsky ovocia, tým kratší je čas varenia a ľahšia príprava. Ak pracujete s roztlačeným ovocím, napríklad bobuľovým, cukor do džemu zamiešajte čo najskôr, pretože má konzervačné účinky.

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Spracovávať vlastnú úrodu, o ktorú ste sa starali od začiatku až do samého konca, je skvelý pocit. Ríbezle, maliny, slivky, broskyne, čučoriedky či hrušky. To všetko zberáte alebo v krátkom čase budete a určite oceníte rady, ktoré použijete pri varení džemu.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás