Logo
Reklama

Viete, prečo je májová BRYNDZA najlepšia? Prezradíme vám

Práca baču dnes na Slovensku neláka, získať spoľahlivú osádku na salaš je tak nesmierne náročná úloha.

Zdroj: shutterstock.com

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Pravá bryndza je vyrobená z čistého, nepasterizovaného ovčieho mlieka. Vyrába sa bez akéhokoľvek tepelného spracovania. Májová bryndza obsahuje veľké množstvo probitických kultúr. Dokonca viac, ako nájdete v jogurte. To všetko vďaka sviežej jarnej tráve, bohatej na živiny.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás