Logo
Reklama

HUBÁRSKA sezóna je v plnom prúde: Pár TIPOV na spracovanie húb

huby, hríby, košík hríbov, dubáky

Zdroj: SHUTTERSTOCK

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Konečne ste sa dočkali! Po dlhom období sucha lesy prestali dýchať prázdnotou. Keďže čerstvé huby nemožno skladovať v chladničke dlhšie ako dva dni, nastáva otázka, ako ich čo najlepšie spracovať.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás