Logo
Reklama

Zimu prečká na hriadke, ale práve teraz je ideálna možnosť ju namnožiť do zásoby

Čerstvé domáce bylinky nie len na čaj ale aj na ochutenie jedla. Na obrázkoch sú: šalvia, rozmarín, ligurček, levanduľa, tymián, materina dúška, fenikel, ľubovník, harmanček, saturejka, nechtík, yzop, majoránka, bazalka, mäta, valeriána, echinacea, bobkový list, slez, divozel a pažitka.

Zdroj: Jana Tomšíková

Reklama
Reklama

Jarmila Szabóová

Externá redaktorka

Nízkych teplôt a krátkych dní sa na hriadke nezľakne nielen rebarbora, ale aj pažítka a chren. Práve čerstvú pažítku si môžete dopriať aj počas zimy, avšak nie zberom priamo zo záhrady, ale z črepníka.

Diskusia

(0)

Výber pre vás