Logo
Reklama

KEL chutí najlepšie až po prvom MRAZE! Pripravte si chrumkavé ČIPSY, ktoré si určite zamilujete

Kelové čipsy sú zdravšou variantou.

Zdroj: https://www.pinterest.at/pin/314266880255401178/

Reklama
Reklama

Kel chutí najlepšie až potom, keď prejde prvým mrazom. Obsahuje škrob, ktorý sa takto premení na sladké cukry a je aj ľahšie stráviteľný. Niektoré odrody sú dokonca také odolné proti mrazu, že bez problémov rastú na záhone až do marca.

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka časopisu Záhradkár, záhradníčka a milovníčka zvierat v jednej osobe. Prírodu, ako majstrovské Božie dielo najradšej poznávam všetkými zmyslami. Očami obdivujem nekonečnú paletu farieb, ušami vnímam usilovné opeľovače, cez nos prúdia originálne vône kvetov a na jazyku sa rozplýva sladká chuť ovocia. Od malička som mala k záhradkárčeniu blízko a vďaka mojim starým rodičom som spoznala, aká dôležitá je láska k vlastnej pôde.
Výber pre vás