Logo
Reklama

Pestujte ich ako profesionál! Hrušky nie sú náročné ovociny, ak im doprajete...

V Európe sa skonzumuje približne trikrát viac jabĺk ako hrušiek, pritom ich využitie v studenej i teplej kuchyni je podobné.

Zdroj: Profimedia

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Hrušky sa pestujú od nepamäti a vždy patrili medzi obľúbené ovocie. Vďačia za to nielen vynikajúcej chuti a nutričnej hodnote, ale aj dlhovekosti a dobrej skladovateľnosti plodov zimných odrôd.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás