Logo
Reklama

Uskladnené ovocie sa môže pokaziť, ale ak si ho odšťavíte, zachová si viac vitamínov!

smoothie

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Mnohé tieto látky telo príjme rýchlejšie pokiaľ sa nachádzajú v podobe tekutiny. Ak už raz ovocie alebo zeleninu odšťavíte, môžete šťavu uskladniť, zatiaľ čo "odložené" ovocie môže uschnúť či zhniť a stratiť vodu. Samozrejme, s tým všetkým sa stráca aj jeho vynikajúca chuť.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás