Logo
Reklama

Voňavý koriander! Čerstvú bylinku ľahko dopestujete a budete ju mať poruke

Semená i lístky koriandru neodmysliteľne patria k indickej kuchyni. Oplatí sa mu urobiť miesto aj v tej vašej. Koriander obsahuje fenoly, sekundárne rastlinné metabolity, ktoré zmierňujú plynatosť.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Koriander je obľúbenou bylinkou najmä v ázijskej kuchyni. Ak máte v obľube jedlá týchto krajín, tak by vám určite nemal chýbať.

Diskusia

(0)

Autor článku

Patrícia Lešková

Externá redaktorka
Vyštudovaná žurnalistka, pre ktorú je momentálne záhrada najväčším relaxom aj inšpiráciou, a to aj napriek tomu, že kedysi dávno si myslela, že bude mať v záhrade len pekne upravený trávnik.
Výber pre vás