Logo
Reklama

Vyvarujte sa konzumácii škodlivých pesticídov v ovocí a zelenine. Poradíme vám ako na to!

Umyť či ošúpať? Ako na to, aby ste z ovocia a zeleniny vyťažili maximum zdravia?

Zdroj: pinterest/huffingtonpost.ca

Reklama
Reklama

Konzumujete denne dostatok ovocia a zeleniny? Ak áno, viete prečo je dôležité ich umyť skôr, ako ich zjete? V našom modernom svete takmer žiadne jedlo nie je stopercentne bez pesticídov. Je prekvapujúce, že aj organické produkty môžu obsahovať určité zvyšky nežiadúcich látok.

Diskusia

(0)

Autori článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Redaktorka časopisu Záhradkár, záhradníčka a milovníčka zvierat v jednej osobe. Prírodu, ako majstrovské Božie dielo najradšej poznávam všetkými zmyslami. Očami obdivujem nekonečnú paletu farieb, ušami vnímam usilovné opeľovače, cez nos prúdia originálne vône kvetov a na jazyku sa rozplýva sladká chuť ovocia. Od malička som mala k záhradkárčeniu blízko a vďaka mojim starým rodičom som spoznala, aká dôležitá je láska k vlastnej pôde.
Výber pre vás