Logo
Reklama

Už teraz neviete, čo urobiť z TEKVÍC? Pripravte oranžové maslo s KORENINAMI

So zberom sa neponáhľajte, ale ani zbytočne dlho nečakajte. Sledujte stopky plodov.

Zdroj: profimedia.sk

Reklama
Reklama

Ak sa chystáte pustiť do zavárania aj túto sezónu, potom určite nezaškodí vyskúšať okrem klasických džemov, kompótov a čalamád niečo netradičné.

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka časopisu Záhradkár, záhradníčka a milovníčka zvierat v jednej osobe. Prírodu, ako majstrovské Božie dielo najradšej poznávam všetkými zmyslami. Očami obdivujem nekonečnú paletu farieb, ušami vnímam usilovné opeľovače, cez nos prúdia originálne vône kvetov a na jazyku sa rozplýva sladká chuť ovocia. Od malička som mala k záhradkárčeniu blízko a vďaka mojim starým rodičom som spoznala, aká dôležitá je láska k vlastnej pôde.
Výber pre vás