Reklama
Späť na článok
Dá sa jesť čerstvá i zavariť! Fantastická čína z cukety bez mäsa + recepty v galérii
Reklama
Autor článku
Jarmila Szabóová
RedaktorkaVyštudovala som Záhradníctvo na Slovenskej Poľnohospodárskej Univerzite, kde som sa priučila technológii pestovania ovocia, kvetov, zeleniny aj viniča. Lásku k prírode som dostala do vienka od mojich príbuzných, ktorí inklinovali k pestovaniu rastlín a výrobe vína. Po štúdiu moja cesta viedla do redakcie časopisu Záhradkár, kde sa snažím neustále prinášať zaujímavé záhradkárske témy, ktorými žijem aj v súkromí.
Súvisiace články
Sezóna zavárania stále trvá! Skúste recept na dokonalý zeleninový „kaviár“
Na zdravé vlasy, pevné nechty a čulý um! Usušte tekvicové semienka do zásoby
Božský chlebík! Vyskúšajte úžasne vláčny z cukety
Sezóna cukety je v plnom prúde! Uvarte si rýchle a ľahké cestoviny s cuketou
Chutná cuketová rýchlovka! Vyprážané kolieska s cesnakovým dresingom
Inšpirujte sa chuťovkami! TOP nápady a recepty na spracovanie zeleninovej úrody
Máte bohatú úrodu rajčiakov? Uchovajte si ich do zásoby na štyri spôsoby