Logo
Reklama

Pomôže žlčníku: TÚTO BYLINKU má v kuchyni každý! Pri TRÁVIACICH ŤAŽKOSTIACH si spomeňte na...

Prihodíte ju do placiek, polievky či na dusené mäso. Bylinka, ktorá vás roky teší svojou vôňou v kuchyni, vám však môže posilniť aj zdravie.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Majorán alebo majoránka sa väčšinou používa ako korenie na dochutenie jedál. Niekedy je však škoda hodiť ju len tak do hrnca

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás