Logo
Reklama

Čo s úrodou paradajok? 3 TIPY na ich nezvyčajné spracovanie, ktoré si zamilujete

Paradajkové čatní

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Robili ste už pretlak, kečup, lečo aj pizzu ale paradajok vám zostalo ešte na rozdávanie? V tom prípade ste na správnom mieste, pretože pre vás máme tri nezvyčajné ale vynikajúce nápady na spracovanie týchto červených darov záhrady.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás