Logo
Reklama

Tajomstvo ŽELÍROVANIA: Ako uchovať v džemoch krásnu farbu ovocia?

13 krokov k úspechu

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Šťavnaté kúsky ovocia v sladkom rôsole milujú deti aj dospelí. Keď použijete zrelé ovocie a nebudete ho dlho variť či sterilizovať, džemy si zachovajú chuť čerstvých plodov aj hromadu vitamínov. Navyše, džemy budú rýchlo hotové a bez sterilizovania.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás